Térkép betöltése...

95 %-os készenléti állapotú családi ház ELADÓ!

Monor      Térkép
Családi ház
85 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    95 m²
  • Telekterület
    551 m²
  • Szobák száma
    3 + 1 fél

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/7303600
Hirdetéskód
7303600
Irodai kód
111233
Elhelyezkedés
Monor
Ár
85 000 000 Ft
Ár / m²
894 737 Ft
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Újépítésű
Alapterület
95 m²
Telekterület
551 m²
Szobák száma
3 + 1 fél
Szintek száma
1
Építés éve
2021
Szajkó Viktor

+36-30-mutasd

+36-30-7960623

Üzenet küldése

OTP Bank türelmi idős Évnyerő Lakáshitel ajánlata

Fizetett hirdetés
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az OTP Évnyerő Lakáshitelei 1 éves türelmi idős kölcsönök, amellyel az első 12 hónapban alacsonyabb a havi törlesztőrészlet. A tőke törlesztését a 13. hónaptól kell megkezdeni.

Leírás

Monor frekventált részén, duplakomfortos, 4 szobás, önálló családi ház ELADÓ!

A ház új építésű, jelenleg 95 %-os készenléti állapotban van. A befejezéshez már csak a burkolás és a szaniterek elhelyezése van hátra. A ház hasznos alapterülete 95m2, a telek mérete 551m2.

A házban 3 szoba, nappali-étkező, konyha, kamra, 2 fürdőszoba-wc kerül kialakításra. Burkolatokat a leendő tulajdonos választhat 4000Ft/m2 áron.

Műszaki leírás:

A telek építési besorolása, Lke-3 oldalhatáros.
Legnagyobb beépíthetősége: 30 %
Legnagyobb építménymagasság: 5,5 m.
Zöldterület: 50 %

Közművek a telekhatáron belül. Az otthon melegéről és a melegvíz ellátásról kombi-cirkó gondoskodik. A szobákban radiátorok, a többi helyiségben pedig padlófűtés lett kiépítve.
A nyílászárók 3 rétegű Salamander gyártmányúak, redőnnyel és mobil szúnyoghálóval ellátva. Az udvaron kerti csap került kialakításra a locsolást segítendő. Kiépítésre kerül a riasztó rendszer és klíma a nappaliban. Az elektromos kapunak előkészülve a kiállások ki lesznek építve. A ház kívülről 10 cm-es szigetelést kap, a padlás pedig 20 cm-es szigeteléssel van ellátva.

Közlekedés:

Monor az „ezer pince városa” az ország középső részén, Budapest határától 25 kilométerre található. A város déli szélén húzódik a 4-es számú főút és a települést átszeli az országban másodikként átadott, Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal. Monor könnyedén elérhető autóval az M4-es autóút a Péteri-Monor lehajtón keresztül. Autóbusszal Kőbánya-Kispestről és az Örs vezér teréről, közvetlenül Monori járatokkal.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a koronavírus mindannyiunk életében nagy változásokat hozott, de az élet nem áll meg. Az álmainkat és terveinket nem szabad elengedni, csak a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva kell tovább haladnunk. A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek ajánlásait, lassítva ezzel a vírus terjedését, és megóvjuk Ügyfeleink és Kollégáink egészségét! Vigyázzunk Egymásra!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem