Térkép betöltése...

Két lakás egyben a Palotanegyedben!

Budapest VIII. kerület, Palotanegyed      Térkép
Téglalakás
89 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    113 m²
  • Szobák száma
    4 szoba
  • Emelet
    4. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/7159077
Hirdetéskód
7159077
Irodai kód
106091
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület, Palotanegyed
Ár
89 000 000 Ft
Ár / m²
787 611 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Felújítandó
Alapterület
113 m²
Szobák száma
4
Emelet
4.
Szintek száma
6
Építés éve
1950
Szajkó Viktor

+36-30-mutasd

+36-30-7960623

Üzenet küldése

OTP Bank türelmi idős Évnyerő Lakáshitel ajánlata

Fizetett hirdetés
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az OTP Évnyerő Lakáshitelei 1 éves türelmi idős kölcsönök, amellyel az első 12 hónapban alacsonyabb a havi törlesztőrészlet. A tőke törlesztését a 13. hónaptól kell megkezdeni.

Leírás

ELADÁSRA kínálunk a Palotanegyedben, egy 4 szobás, jó állapotú, tehermentes, nagypolgári lakást!

A lakás egy jó állapotú, jó lakóközösségű társasház IV. emeletén helyezkedik el. A liftből kilépve jobbra és balra találjuk a lakás két bejáratát. Az ELADÁS tárgya így két lakást foglal magába, egy stúdió lakást, melyben kialakításra került egy vizes blokk, wc + zuhanyzó, valamint egy teakonyha. A másik lakás 2 szoba + nagy hall, fürdő + wc, konyha étkezővel, és még egy különálló wc-t foglal magába. A lakás kiválóan alkalmas két generációs nagycsaládok részére, valamint befektetési célra, de ajánlom irodai használatra is.

Műszaki leírás:

A nagylakásban egy korszerű gázcirkó biztosítja a fűtéshez és a melegvízhez a meleget. A kislakásban gázkonvektor gondoskodik a téli melegről. Minden más fogyasztás mérőórák alapján mérhető. A közös költség 23.000 Ft. + 11.000 Ft/hó felújítási alap.

Közlekedés:

Az infrastruktúra kiváló. A város szívében minden megtalálható, bevásárlási lehetőségek, szórakozási lehetőségek, iskolák, óvodák, felsőoktatási intézmények a közelben.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a koronavírus mindannyiunk életében nagy változásokat hozott, de az élet nem áll meg. Az álmainkat és terveinket nem szabad elengedni, csak a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva kell tovább haladnunk. A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek ajánlásait, lassítva ezzel a vírus terjedését, és megóvjuk Ügyfeleink és Kollégáink egészségét! Vigyázzunk Egymásra!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem